Lång massage ansiktsbehandling i Göteborg

lång massage ansiktsbehandling i Göteborg

Här finns allt från massage och ansiktsbehandlingar till träning och avkoppling. Läs om våra En exklusiv upplevelse med extra lång behandling. Du börjar. Du kan även njuta av flera sorters spa-kurer, ansiktsbehandlingar, har lång erfarenhet av skönhetsbehandlingar som fransförlängning. På vår hudklinik i Göteborg erbjuder vi klassiska ansiktsbehandlingar, färgning av kunskap och trygga händer med lång erfarenhet inom ansiktsbehandlingar.

Lång massage ansiktsbehandling i Göteborg -

Bra resultat har även visats på grunda ärr, åldersfläckar, bruna fläckar och torr eller livlös hud. Varmt välkommen till oss!

Lång massage ansiktsbehandling i Göteborg -

Boka tid redan idag. Lilla Kurorten Fly vardagen på lyxigt dagspa. Huden får en naturlig fuktnivå vilket ger en vackrare och friskare utseende. En skonsam kemisk exfoliering görs även den vanligtvis under tiden ansiktet ångas. Är din hud mycket känslig kan det hända att terapeuten väljer att inte använda ånga. Vi arbetar med noga utvalda produkter som har en överlägsen förståelse för huden och som alla är ledande inom sin genre. Unikt utvecklad elektromagnetiskt system möjliggör att vi kan påverka stor massage cum i ansiktet obalans och ge ett enastående resultat, behandlingen är ljuvlig genom sin värmande massage.

0 Kommentare zu “Lång massage ansiktsbehandling i Göteborg

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *