Hadd eller hatt trekant med kona

hadd eller hatt trekant med kona

Ja! Hadde med ei go venninne og en mann som jeg hadde pult noen ganger. Vi var alle 3 single. Kunne aldri tenke meg trekant med fast følge! Mangler: kona. TREKANT: Ifølge eksperten er det svært vanlig at menn fantaserer om Har kjæresten din erklært, eller tullet med at han gjerne skulle hatt en. Der overrasket jeg kona i senga, i full gang m. Det viste seg at dette hadde skjedd noen ganger før. Vennligst ingen kommentarer om trekant, det blir for sløvt. Det spiller ingen rolle med hvem eller hva slags kjønn vedkommende har. Jeg ville ikke gjort forskjell fordi hun har hatt sex med en venninne.

Vadsø dildo: Hadd eller hatt trekant med kona

Kontaktar caroline blogg Single john gottman
Erotiske fantasier norsk russx 840
Hadd eller hatt trekant med kona Store kjønnslepper hva er klitoris

Hadd eller hatt trekant med kona - Vadsø

Der overrasket jeg kona i senga, i full gang med ei venninne. Vil du ikke, så må partneren din bare forholde seg til det, sier Kjøs. Hehe, begge var faktisk tidligere kjærester av meg, begge bifile, så de holdt på med hverandre og mest med meg, men den ene sugde den andre og begge befølte hverandre noeveldig spesiell opplevelse. Herregud for en drittsekk denne gutten var! De fleste par ser svært frem til kjæresteturen. You need to bilder nakne po medrsk tale a member in order to leave a comment.

Hadd eller hatt trekant med kona - Honningsvåg

Påtrengende type som mest var i veien og trodde det hele dreide seg om at vi skulle tilfredsstille ham. Etter en stund kommer de ut igjen. Og det har bare blitt sånn på fest med litt alkohol innabords [:D]. Finne ut hva hun føler for venninnen. hadd eller hatt trekant med kona

Videos

Invasion Day (full-length movie)

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *