Hvor lang er skjeden naknerske

hvor lang er skjeden naknerske

Hvor dyp er ei mus? Hvor langt inn får du dildoen? Jeg tror i å skyve en linjal opp der) skjeden min er 8 - 9 cm dyp, men veldig fleksibel da. Vagina, eller skjeden som det også kalles, er ca 10 cm dyp. Jeg er en jente på 12år og lurer på hvor lang vaginaen er, eller hvor langt kan en penis komme. Det er ikke farlig å føre et gulrot inn i skjeden, men du skal være litt forsiktig så du ikke får vondt. Det viktige er at det du bruker er rent, ikke har noen skarpe. hvor lang er skjeden naknerske

Hvor lang er skjeden naknerske - Kragerø pene

Les artikler om sex. Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto! Det er fint å undersøke hvordan din skjedekrans ser ut ved å sette seg over et speil og ta kjønnsleppene til. Praktisk trening med p-stav. Blir brukt en del filmtriks ja. Smerter i magen som oppstår månedlig kan skyldes eggløsninger. Væsken som skilles ut fra livmoren og fra kjertler i skjedeveggen danner det som kalles utflod.

Hvor lang er skjeden naknerske - Honningsvåg sex

Jeg får ikke beskjed om å være forsiktig når fruen er varm og god. Får å finne ut om du kniper de riktige musklene kan du forsøke å knipe mens du sitter på do og tisser.

0 comments

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *